FC Tempo Praha

A tým: Soupeř o gól lepší

20.10.2024 12:46   redakce  

Mariánské Lázně si díky brance v závěru odvezly ze Lhotky všechny body.

A tým: FC Tempo Praha - FC Viktoria Mariánské Lázně 0:1 (0:0) A tým: FC Tempo Praha - FC Viktoria Mariánské Lázně 0:1 (0:0)
Moc krásy k vidění nebylo a zápas byl hodně o odražených míčích a soubojích. Hosté ukázali své kvality, ale první poločas byl ještě vyrovnaný. První velkou šanci si vypracoval Novotný po přihrávce Pytlíčka, ale překonaného brankáře zastoupil na brankové čáře jeho kolega v bílém dresu a vykopl tutový gól. Mariánské Lázně si nijak život nekomplikovaly a jednoduchými nákopy na své útočné hráče zaměstnávaly naši obranu. Největší možnost jim zhatil Pacovský, když včas vyběhl a sebral velkou šanci. Z prvního poločasu ještě stojí za zmínku zakončení Rakušana, ale dobrá pozice nakonec skončila nepřesnou střelou.

Druhá polovina už se hrála více podle not hostujících hráčů. Pacovský nás několikrát podržel a dvakrát nás zachránilo břevno. Když už se zdálo, že zápas směřuje k remíze, přišel dlouhý aut hostů, absolutně jsme nezvládli bránění a Řezáč prostřelil vše - 0:1. My jsme si žádnou šanci prakticky nevypracovali. Zmínit můžeme jen akci Novotného, když ho uvolnil Rakušan, ale obrana vše stačila zablokovat a závěrečný únik Moučky skončil nepřesnou přihrávkou.

Trenér Petr Vanko: "Dneska se není na co vymlouvat. Nešlo nám to, soupeř nás předčil v soubojích a největší rozdíl mezi oběma týmy byl ve středové řadě, kde nás prostě přehráli. Když už jsme se někam kloudně dostali, tak jsme šlápli na míč nebo nám utekl do autu a lehkost byla pryč. Vzhledem k průběhu jsme však mohli získat aspoň bod, to bychom se ale nesměli vykašlat na bránění. I proto mohu konstatovat, že o branku zaslouženě vyhrál lepší tým."

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Viktoria Mariánské Lázně 0:1 (0:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:77)