FC Tempo Praha

U17: První podzimní ztráta

1.10.2024 21:59   Petr Suchan  

Proti Vlašimi nepomohlo k bodům ani dvougólové vedení a Dočkalův hattrick.

U17: FC Tempo Praha - FC SB Vlašim 3:4 U17: FC Tempo Praha - FC SB Vlašim 3:4
V týdnu jsme řešili velké množství omluvenek hlavně na defenzivních postech. Prakticky se nám rozpadla obrana, a tak museli hrát stopery kluci ze středu zálohy. Věděli jsme, že nás dnes nečekají lehký zápas. Dobře rozjetý zápas jsme ztratili během pěti minut druhého poločasu.

V první části zápasu jsem se pracně dostali do vedení 3:1 po gólech Huga Dočkala. Csaplárova past zaklapla během pěti minut druhého poločasu. Zaspali jsme a soupeř udeřil dvakrát ze vzduchu. Nebyl to úplně náš zápas. Prohrávali jsme většinu osobních soubojů a druhé míče také více získával soupeř. Tím jsme ztráceli výraznější dominanci ve hře. Na soupeři jsme leželi a ten to řešil dlouhým míčem za obranu, který nám dělal problémy společně s agresivním dostoupením ve více hráčích. Naše improvizovaná obrana inkasovala třikrát ze vzduchu po křižných balónech a z rohového kopu. Soupeř udeřil ještě jednou z brejku a my, i přes závěrečný tlak, už vyrovnat nedokázali.

Fyzicky vyspělí hosté tentokrát i s velkou dávkou štěstí vezou z Tempa všechny tři body. Je to první prohra, kterou jsme si úplně nezasloužili, ale dostat doma čtyři góly je prostě moc.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Sellier & Bellot Vlašim 3:4 (3:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:72)