FC Tempo Praha

U13: S Trutnovem a Podolím

25.9.2024 23:28   Ondřej Filip   Jáchym Trajhan  

Dvě vysoké výhry, třicet branek, protočený celý kádr.

Trutnov
Další zápas divizní soutěže jsme odehráli proti Trutnovu. Opět jsme nabádali kluky, že jaký si zápas udělají, tak takový ho budou mít. 
Kluci si to vzali zasvé a od první minuty pracovali tak, jak měli. V každé třetině nasázeli slušný počet gólů, i když jich mohlo být daleko více, a soupeře do ničeho závažnějšího prakticky celý zápas nepouštěli. Nutno podotknout, že soupeř přijel hrát fotbal a neuchyloval se k nákopům, a tak jsme z našeho kvalitního presinku těžili víc než obvykle. Pochvala za práci i v naoko vypadajícím lehčím utkání.

Podolí
Další ze zápasů, kde šlo v podstatě jen o to, kolik soupeři nastřílíme gólů. První poločas byl z naší strany hodně slabý, soupeř rozehrával buď výkopem od brány nebo rozehrávkou a následným odevzdáním míče nahoru. Ve druhé půlce přišlo zlepšení, soupeř stál takřka v osmi hráčích ve vápně a jelikož se pražská soutěž hraje na malé branky, je celkových osm gólů fajn počinem. I přes respekt k soupeři se nedá říct, že by nás prověřil a my si tak došli pro povinné tři body.


Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Trutnov 22:1 (:)
FC Tempo Praha C - AFK Slavoj Podolí Praha 8:1 (2:0)