FC Tempo Praha

U13: Vítězství v Čáslavi

16.9.2024 21:09   Šimon Matouš  

Zápas zhodnotil jeho přímý účastník Šimon Matouš.

V 16:10 jsme přijeli na zápas. V areálu byly 3 hřiště, 2 travnaté a 1 umělé hřiště. Jakmile jsme přišli do kabiny, tak nám trenér řekl, že máme půl hodiny čas a že si máme jít projít hřiště a zjistit, jaký tam je terén. Po 10 minutách jsme se šli do šatny připravit na zápas proti Čáslavi.

Když jsme se připravili, tak Toncek připravil taktiku vyhrát. Po Tonckově taktice jsme šli na rozcvičku, ve které jsme se rozehřáli přihrávkama, bagem a střelbou. Na začátku zápasu jsme si mysleli, že to půjde samo. Prostě jsme hráli nic moc. Když soupeř v 4. minutě vedl 1:0 po střele z dálky, řekli jsme si, že to takhle nepůjde a šli jsme do vedení 6:2 po první třetině.

Ve 2. třetině jsme do zápasu šli mnohem lepším výkonem, než na začátku 1. třetiny. V průběhu jsme měli obrovské šance, které jsme bohužel zahodili, a tak jsme šli do 3. třetiny s vedením 9:3.

Do 3. třetiny jsme nastoupili se změnou v bráně, do které šel místo Tondy Proky. Do 3. třetiny jsme vstoupili docela dobře až na to, že soupeř dal rychlý gól na 9:4. Po celý zápas jsme tlačili, ale nedávali velký šance, a tak po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme vyhráli 12:5.

Zápasy:

FK Čáslav - FC Tempo Praha 5:12 (:)