FC Tempo Praha

U13: Těsná prohra na Motorletu

10.9.2024 12:21   Jáchym Trajhan  

Tempáci z prvního utkání v rámci pražského přeboru odjeli bez bodu.

První zápas letošního přeboru mladších žáků jsme odehráli na horké půdě divizní rezervy z Motorletu. Čekali jsme těžký první zápas, plný soubojů. To se potvrdilo, Motorlet byl fyzičtější, a tak nakonec o jednu branku zvítězil, nutno dodat, že zaslouženě. Teď už ale postupně.

Začali jsme aktivně a hned z první šance jsme vsítili branku, ale jakoby nás to spíše uspalo a otěže převzal Motorlet. Několikrát nás podržel v brance Wiesner, ale na dvě akce Motorletu koncem první půle byl krátký. Do druhé půlky jsme šli odhodlaně s výsledkem něco udělat, po krásné akci Maky jsme srovnali Leškou. Bohužel jsme dvakrát vzápětí zbytečně inkasovali a to nás opět na chvíli položilo. Motorlet měl další šance, které buď zlikvidoval střídající Dašek, nebo nás zachránila branková konstrukce. Dostali jsme pátý gól, ale kvůli ofsajdu neplatil a v podstatě z brejku jsme snížili na rozdíl jediné branky. Měli jsme patnáct minut na to alespoň srovnat, ale bohužel jsme kýžený gól nedotlačili za čáru.

Pěkný zápas na začátek soutěže, bohužel se štěstí na nás dnes úplně neusmálo, ale s výkonem jsme spokojeni. Motorletu gratulujeme a děkujeme za férové utkání.

Zápasy:

SK Motorlet Praha C - FC Tempo Praha C 4:3 (1:2)