FC Tempo Praha

A tým: Hřebeč srovnala v závěru

29.7.2024 12:46   redakce  

Dvě víkendová utkání jsme odehráli nerozhodně s Hřebčí 3:3 a vyhráli nad Podolím 3:2. Uvnitř článku oba sestřihy a hodnocení zápasů!

Hřebeč
Hrálo se ve velmi mladých sestavách a chvilkami to byl doslova hurá fotbal, kde by možná odpovídalo skóre 6:6. Do vedení jsme šli po střele Tomáše Havlíčka, kterou vyrazil brankáře ke Gnipovi, který dokázal procpat míč do sítě - 0:1. Po vyrovnání Hřebče dokázal odpovědět Tomáš Havlíček, který dorazil střelu Moučky a znovu jsme vedli 1:2. Ještě do přestávky se ale znovu prosadil soupeř a za vyrovnaného stavu se hrálo až do samého závěru. Tam vymyslel výbornou přihrávku Sobotka a Jaroslav Klouček mířil přesně - 2:3. Z vítězství jsme se ale neradovali, protože kanonýr Lukič v poslední minutě vyrovnal - 3:3.

Podolí
Dlouho jsme se hledali, protože nastoupil mix áčka a béčka, navíc někteří hráli poprvé v novém rozestavení. Podolí dostal do vedení Procházka a nemuselo zůstat u jediné branky. Několik šancí jsme přežili a zůstali jsme v zápase. Ve druhém poločase vyrovnal Trajhan po odraženém míči z rohového kopu. Pak předvedl krásnou individuální akci Kocour a vrátil Podolí vedení - 2:1. Nenechali jsme se zahanbit a Pytlíček si narazil s Klajblem a perfektní akci zakončil přesnou střelou do sítě - 2:2. V závěru se po centru Babického ještě prosadil Sedlář a náš závěrečný nápor přetavil v otočení výsledku - 2:3.

Trenér Petr Vanko: "Máme dva týdny do mistráku a je vidět, že se kluci poznávají a pořád hledáme jistotu na míči i v sestavě. Oba zápasy byly trochu jiné a musíme teď hodně pracovat na okénkách v obranné činnosti. Jsem rád, že jsme dokázali v každém zápase dát tři branky a jsem rád, že se všichni snaží makat naplno. Příští týden nás čekají další dva zápasy a znovu budeme chtít dostat do zatížení celý kádr."

Zápasy:

TJ SK Hřebeč - FC Tempo Praha 3:3 (2:2)
AFK Slavoj Podolí Praha - FC Tempo Praha B 2:3 (1:0)