FC Tempo Praha

B tým: Pět branek od Spojů

13.6.2024 23:23   Pavel Hrstka  

Benfika v závěru sezony už o nic nehraje a ztratila doma další body.

Do posledního domácího zápasu sezóny jsme nastoupili v sestavě složené téměř z hráčů B týmu. Soupeřem nám byla rezerva již přeborových Spojů, která nebyla tak posilněna jako v podzimním utkání, ze kterého jsem shodou okolností psal také článek.

Jelikož je už pár kol dozadu jasné, že setrváme v A třídě, bylo naším hlavním cílem zahrát si pěkný fotbal. Motivaci nám dodal Petr, který se zmínil o rozdílu ve výši odměn za 1.-6. místo a za 7.-12. místo. Obvykle je důležité se při rozcvičení co nejlépe protáhnout a zahřát, v tomto případě jsme byli dostatečně zahřátí hned po opuštění kabiny.

Vstup do zápasu jsme si ani nemohli lépe představit. Po obrovské chybě v rozehrávce soupeře se z prvního našeho dotyku s balónem prosadil Ling. Do poločasu se ovšem podařilo Spojím výsledek otočit na svoji stranu. Ve druhém poločase mohla (H)hrstka fanoušků vidět nespočet ofenzivních akcí. Za nás se ujala pouze střela Míky, kterému chyběla jedna branka k odchodu Jirky Hrona do trenérského důchodu. Prohráli jsme 2:5, náš výkon do defenzívy už nebyl tak dobrý jako na podzim. Frajera z ukrajinské ligy měl tentokrát na starost David 14 (bohužel nedodal svůj pohled na zápas). Vstřelil opět dvě branky.

V sobotu po posledním zápase je na programu dokopná, kde bude bez ohledu na výsledek opět hodně veselo, hodně tvrdého pití a hodně všeho.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ Spoje Praha B 2:5 (1:2)