FC Tempo Praha

A tým: Tříbodová Schwankova hlavička

3.6.2024 7:54   redakce  

Brankou v nastavení rozhodl Schwank o výhře na hřišti rezervy Motorletu 1:0. Sestřih a hodnocení uvnitř článku!

Hodně jsme tým upozorňovali na dobrý začátek, protože jsme v minulém kole narazili na Žižkov B a trvalo nám dvacet minut, než jsme se srovnali s pohybem soupeře. Tentokrát jsme byli už poučení. Vytvořili jsme dobrý tlak na rozehrávku a převzali jsme iniciativu. Bohužel jsme však naráželi na výborně chytajícího Foreta nebo nám klacky pod nohy házela nepřesná koncovka. Dva nejlepší zákroky si domácí gólman schoval pro Trajhanovu střelu do šibenice a Sedlářův pokus o obstřel z bezprostřední blízkosti. Motorlet hrozil z brejků, které se nám občas nedařilo zdvojit a i to bylo tématem poločasové přestávky.

Ve druhé polovině tlak pokračoval, ale stále se jelo podle stejných not. Když už to vypadalo, že branka nepadne, ocitl se v tutovce domácí hráč a jen díky skvělému zákroku Jana Havlíčka to pár minut před koncem nebylo 1:0. Na druhé straně se ale branka slavila. Po rohovém kopu Jakuba Havlíčka byl Schwank nekompromisní a rozhodl o třech bodech - 0:1. Pak jsme ještě mohli přidat další branku, ale jen se ukázalo, že první dotek v pokutovém území nebyl náš dnešní kamarád.

Trenér Petr Vanko: "Těžký zápas, kde jsme si vytvořili dostatek šancí, ale na rozhodnutí jsme čekali až do nastavení. Hrálo se na menší hodně mokré umělce, ale i přesto se hrál kvalitní zápas a přispěly k tomu oba týmy. Jsem rád, že jsme po delší době udrželi nulu a opět bych chtěl celý tým pochválit za dobře odvedenou práci."






Zápasy:

FK Motorlet Praha B - FC Tempo Praha 0:1 (0:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:77)