FC Tempo Praha

A tým: Výhra se silným soupeřem

27.5.2024 20:27   redakce  

S rezervou Viktorky Žižkov jsme dokázali otočit nepříznivý stav a vyhráli jsme 2:1. Sestřih a hodnocení uvnitř článku!

Lehce se to ale nerodilo. Viktorka byla velmi pohyblivá a působila velmi sebevědomě. Po pěkně provedeném brejku se dokonce ujala i vedení. Na konci rychlé kombinace byl Barratt a mířil přesně k tyči - 0:1. Dokázali jsme se ale z nepříznivého úvodu oklepat a postupem času jsme byli lepším týmem. Tlak na branku jsme stupňovali a po přiťuknutí Sedláře se ocitl v obrovské šanci Sobotka. Jeho gólovou střelu ale nadzvedl obránce na rohový kop. K jeho exekuci se postavil Trajhan a našel přesně hlavu Babického - 1:1.

I po přestávce jsme pokračovali v tlaku a chtěli jsme zápas rozhodnout. Nejblíže jsme k tomu byli po akci Tomáše Havlíčka, který utekl obraně a servíroval míč Sobotkovi, ale bohužel trochu na paty, a tak si Řezanina připsal jednoduchý zákrok. Rozhodnutí ale přece jen přišlo. Tomáš Havlíček se Sedlářem vyvinuli tlak na obránce a druhý jmenovaný si počkal na uvolnění Pytlíčka, který strhl vedení na naši stranu - 2:1. Cenná výhra proti velmi silnému soupeři.

Trenér Petr Vanko: "Velmi dobrý výkon proti kvalitnímu soupeři. Tlačili jsme se do branky, hráli jsme poctivě a myslím, že i velmi kvalitně. Pochvala pro všechny kluky a hlavně i pro Šmíďase a Petra, kteří tým perfektně připravili během mých pracovních povinností."






Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 2:1 (1:1) Video ze zápasu