FC Tempo Praha

A tým: Zmar v koncovce

20.5.2024 13:50   redakce  

Branické prokletí trvalo i na půdě našeho soupeře a utrpěli jsme porážku 0:2. Hodnocení uvnitř článku.

Hrálo se podle podobných not jako na podzim. Naše velká převaha, gólové šance, nulová produktivita a trest. Neproměnili jsme několik gólovek a v zakončení se nám nedařilo. Naopak Braník ukázal, jak dokáže být efektivní. Bergman střílel nepřesně, ale teč našeho obránce do protipohybu Pacovského znamenala vedoucí branku - 1:0. Tlak sice pokračoval, ale jak Mařík v brance, tak obrana Braníka se překonávaly.

To pokračovalo i po změně stran. Někdy situace připomínaly hokej. Domácí zblokovali velké množství střel a centrů a když jsme se ocitli tváří v tvář Maříkovi, tak nás vychytal. Prakticky totožný scénář jako v prvním poločase. Brejk a Jesze prostřelil Pacovského - 2:0. Závěrečný tlak se nám nepodařil. Chyběl nám větší tlak do branky, a tak jsme znovu poslednímu celku tabulky gól nedali.

Trenér Petr Vanko: "Neměli jsme špatné věci. Upřít snahu klukům určitě nemůžu. Bohužel v koncovce jsme nebyli stoprocentní. Nemá smysl úplně spekulovat, zda byl přístup na sto procent nebo ne, ale výsledek je, že jsme si v dvojzápase s posledním týmem vytvořili snad přes dvacet tutovek, nedali jsme ani jeden gól a máme 0 bodů. To je špatně."



Zápasy:

ABC Braník - FC Tempo Praha 2:0 (1:0) Video ze zápasu