FC Tempo Praha

U12: V Písku a s Braníkem

4.5.2024 23:17   Ondřej Filip   Petr Ježek  

V prvomájových dohrávkách slavili Tempáci dvě výhry.

Braník
Konečně zápas, kdy jsme chytili začátek a první poločas jasně vyhráli 6:0. Ve druhé půlce to spadávalo do toho, že si každý chtěl dát gól, ač měl vedle sebe spoluhráče, který mohl uklízet do prázdné. Děkujeme Márovi a Pepovi z U11 za pomoc, oba byli navíc odměněni gólem.

Písek
Trochu vydřené vítězství. Dvě třetiny vyrovnané, kde oba týmy zahodily spousty šancí. Spíš mě mrzí, že jsme soupeři ty šance darovali. Stopeři se otáčeli s míčem do hráče místo toho, aby si pomohli přihrávkou gólmanovi. Nechávali jsme soupeři hodně místa a hráče jsme si nechávali daleko od sebe a pomalu jsme je přibližovali. Tým ukázal klid, když jsme prohrávali 0:1 a 1:2. Jsem zvědavý, jestli ten klid udržíme i za nepříznivého stavu na turnaji.

Jinak třetí třetina už patřila nám. Jsem rád, že kluci za stavu 3:2 pro nás nic neměnili a hráli pořád stejně. Hodně se teď budu s klukama na toto téma bavit. Ale rozhodnutí, jakým způsobem chtějí udržet výsledek, bude vždy na nich. Na závěr chci pochválit rozhodčího. Konečně rozhodčí, který kluky i vychovával, znal pravidla, měl jsem radost.

Zápasy:

FC Písek - FC Tempo Praha 2:5 (:)
FC Tempo Praha D - ABC Braník C 8:3 (2:2)