FC Tempo Praha

U19: Souboj o čelo skončil smírně

27.3.2024 10:39   Petr Mathauser  

Tempáci remizovali s Chrudimí a zůstávají na čele tabulky.

V dalším těžkém souboji jsme přivítali Chrudim, která patří mezi nejsilnější týmy soutěže. Bohužel do úvodu zápasu jsme vůbec nevstoupili dobře. Kdyby to ve 20. minutě bylo 0:4, asi by se nikdo nemohl divit. Naštěstí pro nás soupeř proměnil jedinou ze svých několika šancí a my jsme dokázali odpovědět zásluhou Moučky. Po zbytek poločasu se naše hra srovnala a hrůzostrašný vstup do utkání jsme odčinili.

Ve druhé polovině už se nám dařilo více držet míč a byli jsme mnohem nebezpečnější dopředu. Z toho také vyústily dvě branky Štancela, které nás dostaly do vedení 3:1. Bohužel jsme ale v momentě navýšení náskoku přestali hrát a vytratil se nám ze hry klid. Míče jsme lacině ztráceli a soupeř nás tak svou jednoduchou hrou dostával pod tlak. Zaslouženě pak Chrudim vstřelila dvě branky, a utkání skončilo tak, jak asi vzhledem k průběhu mělo.

Pro nás zápas, kdy se nám střídaly výborné pasáže s těmi vyloženě špatnými. Ponaučení do dalších duelů je, že musíme být koncentrovaní po celou dobu a musíme se vyvarovat nepovedeným úvodům utkání. Jinak ale kluci zápas odmakali a i díky tomu neprohráli a udrželi se na první příčce tabulky. Mám radost, že takový zápas dokážeme zvládnout výsledkově a nepoloží nás ani nepříznivý průběh nebo to, že se nám herně příliš nedaří.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Chrudim B 3:3 (1:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:34)