FC Tempo Praha

B tým: Venku zatím stoprocentní

6.9.2023 11:35   Matyáš Buzek  

Bengoro proti nepříjemné Březiněvsi vyhrálo 3:1.

B tým na architektonické exkurzi B tým na architektonické exkurzi
Po návratu z divoké dovči v Itálii, kde jsme vzorně reprezentovali pro změnu jako tým zarytých fandů architektury, nás čekala těžká srážka s realitou, kdy jsme se museli vrátit zpět na hrací plochu. Soupeřem byla kvalitní Březiněves, proti které jsme minulou sezónu dvakrát prohráli 0:4.

Sobotní utkání bylo ze začátku hodně vyrovnané a bylo to o tom, kdo se jako první dostane do vedení. Díky tvrdé střele Kuby Havlíčka z třiceti metrů, která před gólmanem změnila směr, jsme to byli my - 0:1. Do poločasu jsme si hodně koledovali, ale naštěstí jsme vedení udrželi.

Do druhé půle jsme si řekli, že bychom jednobrankové vedení neudrželi, a proto musíme přidat. To se nám povedlo. Z metru jsem v kleče hlavičkoval do prázdný - 0:2. Super asistence po rohu od sklepávajícího Vítka Snížka, díky. V závěru si soupeř akorát vymodlil ubohou penaltu po vlastním faulu - 1:2. Nám to snad ale jen přidalo a dodalo sílu vítězství nepustit. V poslední minutě zápasu přidal poslední trefu do prázdný po sprintu přes celé hřiště Sebastian Ling(r) - 1:3.

V příštím kole se budeme konečně snažit na domácí půdě plně bodovat a pak už jen stačí zavelet #cíljepostup. 

Zápasy:

TJ Březiněves - FC Tempo Praha B 1:3 (0:1)